menu

MORGEN WEER ZO’N DAG?


MORGEN WEER ZO’N DAG?
Ik denk dat er bij velen van jullie de badkleding zo hangt te drogen op dit moment... Wat was het weer een schitterende dag! Ikzelf ben nog steeds afhankelijk van mensen die me in de rolstoel meenemen, maar heb wat later in de middag een mooie wandeling met mijn man gemaakt. Heerlijk! Op ons balkonnetje is het veel te warm om te zitten overdag, maar ga daar straks lekker genieten van een drankje en een zwoele avond.
Wat hebben jullie vandaag gedaan?

4 opmerkingen:

 1. Ja zo hing onze waslijn er inderdaad bij vandaag :-)! Lekker dat je nog even erop uit bent geweest, met de wind erbij was het goed uit te houden! Hopelijk morgen weer zo'n dag! Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super: toch even erop uit. Hier zitten de kinderen ( 2) in het zwembad. Straks moet er eentje uit en mag nummertje 3. er bij in.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan niet zo goed tegen die wamte dus blijf vaak binnen. s'avonds geniet ik wel van het mooie weer. Zitten we samen lekker op het bankje met een glaasje, dat ik ook genieten. :-)

  De kinderen van mijn man zijn al zo groot dat het niet stoer is om te zwemmen en zeker niet in een badje in de tuin of zwembad ,hahaha. Ach pubers. ;-)

  Groetjes, dinah.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk blog , heb genoten van het rond snuffelen. Bedankt

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...