menu

DROMEN VAN EEN HUISJE AAN HET WATER....


DROMEN VAN EEN HUISJE AAN HET WATER....

Met dit warme weer is het niet zo gek om af- en toe eens van een lief klein huisje aan het water te dromen! Waar droom jij wel eens van? En wat zou je doen als je een hele grote geldprijs zou winnen?

4 opmerkingen:

 1. Ik droom van hetzelfde Helene: een huisje aan zee. Al is het maar om een weekje op vakantie te gaan. Direct aan zee, deuren open 's ochtends en je ziet de golven, hoe fijn! Er zijn wat plekjes in Nederland, maar alles volgeboekt, wie weet ooit!
  Intussen dromen we verder :-)
  Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaaaaaaaaaaaaaaah-een huisje aan zee-ik doe mee-elk jaar gaan we naar Zeeland. wat alle 3 zijn we verliefd op de zee. Ook met slecht weer-it´s magic. En nu met onze hond Star lijkt het me heel bijzonder. Kijken of ze onze liefde deelt-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb net je blog ontdekt en ik droom van een groot eigen huis met een grote kamer/atelier om lekker creatief te zijn en het daardoor in de huiskamer en keuken opgeruimd te hebben. En voor mijn man hoort bij dat grote eigen huis een hele grote garage zodat hij aan huis kan sleutelen en niet een paar blokken verderop waardoor hij iedere keer zin moet maken om te gaan sleutelen...
  Maar als het ons gegeven is (en voor ons hoogste goed is) dan komt dat huis en dat benodigde geld wel op ons pad. Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...