menu

MIJN KLEINE MEISJE....

MIJN KLEINE MEISJE....

Dit is mijn dochter toen ze één jaar was. Ze is nu bijna 16 jaar!
Ik zat pas oude fotoboeken door te bladeren en kwam deze weer tegen. Het was een heftige tijd, want Ronja had Dauwworm; een eczeem veroorzaakt door allergiën. Ze had vreselijke jeuk en veel wondjes door het krabben. Vooral ’s nachts speelde dat op. Maar ze was altijd zo een enorm vrolijk en grappig kindje. Nu nog steeds!

Ik heb nu ook een schetsje bijgevoegd om te laten zien dat die soms leuker is dan het uiteindelijke resultaat. Ik schets trouwens altijd met een gewone Big-pen.

10 opmerkingen:

 1. Wat een schatje! Je meisie en het plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geloof dat ze op het schetsje iets meer lacht.... Leuk dat je dat gewoon met een pen doet. En nu is ze alweer 16 jaar, waar blijft de tijd. Het vliegt voorbij.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah enig!! Die lieve dunne babyhaartjes....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super gaaf en lief. Mooi om te zien hoe jij haar vastlegd. Dat zijn voor later plaatjes om te koesteren. En zo goed als kinderen opgroeien met een creatieve ouder-dat maakt je ook creatief in denken. Mooi weekend alvast-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze had ik gemist...wat een schatje!! Wat grappig dat je al je schetsjes dus met een gewone pen maakt...ja en kleine meisjes worden (veels te snel) groot! Fijn week-end! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat enig om te zien.
  Fijn weekend,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach, wat is dit lief om te zien. Prachtig, zoals je je dochter ook in de tekening hebt weergegeven. Een dierbaar rondje!

  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...