menu

GAUCHO GIRL


GAUCHO GIRL

Van het weekend zag ik twee meisjes te paard op het strand.
Hun paarden helemaal onder controle...
Even droomde ik weg....
Kon ik dat maar, wat lijkt me dat een heerlijk vrij gevoel!
(Heb ooit op een paard gezeten, maar geloof dat dat paard mij
meer onder controle had, dan ik hem/haar!)

Wat zouden jullie goed willen kunnen?

5 opmerkingen:

 1. Zonder dollen...ik heb mijn hele leven al zo goed willen kunnen tekenen als jij, daarom ben ik er ook zo van onder de indruk. Het lijkt me héérlijk om alles wat er in je hoofd opkomt of indrukken die je overal opdoet, zo op papier te kunnen krijgen! Geloof me ik heb het geprobeerd, maar dat talent bezit ik gewoon niet:-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik rij al 2 jaar paard maar het is nog steeds moeilijk. Wat zou ik graag willen kunnen...... Vliegen als een vogel in de lucht, beetje rondhangen op een tak en alles van boven af eens bekijken.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hier moet ik niet lang over nadenken...ik zou dolgraag zo mooi kunnen tekenen als jij! Ik sta steeds verbaasd en vol verwondering en bewondering te kijken van mensen die zo vlotjes zulke leuke plaatjes uit hun potlood kunnen toveren ! Prachtig is dat! Fijn dat je ons van jouw talent laat meegenieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn vriendin had vroeger paarden thuis en na een aantal keer bij haar op een paard gezeten te hebben moest ik het echt maar eens zelf proberen. Dat was een keer en verder nooit meer! Er af gevallen :-( Niet leuk!!!
  Paardrijden is niets voor mij maar jouw tekening is super!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tekening weer zeg! En eh...wat ik graag zou willen kunnen? Creatieve dingen verzinnen, die nog niemand anders heeft bedacht. origineel zijn dus. Maar ik ben ook gewoon blij met mijn eigen gaven;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...