menu

VRIJ ALS EEN VOGELTJE!


VRIJ ALS EEN VOGELTJE!

Dit ideetje kwam in me op toen ik deze vakantie uit het vliegtuigraampje keek.
Ik vond het zo een fantastisch gevoel toen ik in het vliegtuig zat en zo hoog boven de aarde vloog! Zojuist opgestegen vanuit Delhi.... ineens boven Pakistan vloog, het ruige Hindu Kush gebergte zag liggen, boven Kabul vloog. Wat ben ik rijk om dit te kunnen doen. Wat gebeurt er onder mij, zo ver weg en toch zo dichtbij? Vliegen over landen waar mensen niet zo vrij zijn, deze keus ook nooit zouden kunnen maken... En wat was het ook weer heerlijk om het Nederlandse landschap onder me te zien opduiken! Een lappendekentje, kleine dorpjes, sloten, kanalen, grote steden, windmolens op een rij!

6 opmerkingen:

 1. Ja dat vind ik ook zo fijn van vliegen. Het overzicht van boven geeft je een soort machtig gevoel. In eerste instantie moest ik denken aan een liedje die ik op mijn werk vaak zing met bejaarde bewoners. Als ik eens een vogeltje was, o wat zou ik vliegen, liet mij op de hoogste tak heen en weder wiegen, enz. Zo'n schattig liedje. :-)

  groetjes, dinah.

  ps wat maak je toch prachtige tekeningen ik geniet er iedere keer van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk gedaan! Heb je dit rondje dan ook echt in het vliegtuig getekend of pas thuis?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai Lien! Nou, ik had me voorgenomen om heel veel te gaan maken tijdens de vakantie, maar daar is dus echt niets van terecht gekomen! Zelfs mijn dagboek is zonder tekeningen thuis gekomen... Dus alles is thuis gemaakt!

   Verwijderen
 3. Mooi plaatje bij een mooie gedachte!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi om even mee te vliegen.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gedachten zitten er allemaal achter die mooie tekening! Tof!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...