menu

GEZELLIGE HUISDIEREN


GEZELLIGE HUISDIEREN

Vond dit wel een plaatje voor deze tijd....
Gezellig knusse huisdieren.
We hebben ze zelf niet i.v.m. allergie van mijn dochter.

Het wordt weer wat kouder buiten, jas en winterlaarzen zijn weer nodig en de sjaaltjes komen ook weer  uit de kast. Vanmorgen mijn ogen weer uitgekeken in de wolwinkel, al die mooie gekleurde bolletjes wol. Kon de verleiding niet weerstaan en heb dus op goed geluk wat kleuren bij elkaar gezocht en ben van plan een warm hes te gaan breien.

3 opmerkingen:

 1. Ja gezellig. Ik heb een hond en die is altijd bij mij. Hij wordt zelfs boos als ik hem even alleen laat. hahaha. Je hebt ook poezen zonder haar voor mensen met allergie...!! :-/ Ik ben toevallig ook bezig met iets te haken. Zag iets heel erg leuks en ben vanmiddag begonnen. Eigen patroon!!!

  Groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige beestjes! Zoals jij hebt getekend kunnen onze katten ook echt liggen...wij noemen dat de broedhouding:-) Fijn week-end! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel succes met het breien, ik heb het ook steeds moeilijk om aan al die mooie kleurtjes te weerstaan. Maar ik heb mezelf beloofd niets meer te kopen tot ik in februari naar de hobbybeurs in Zwolle ga. Maar ik heb nog meer dan genoeg liggen hoor :-) En weeral een mooi plaatje getekend!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...