menu

TERUG VAN WEG GEWEEST.....


Deze drie traditionele miniatuur schilderingen op oude kaarten
bracht ik onder andere mee als souvenir uit Radjastan.

TERUG VAN WEG GEWEEST....

Ja, hoe moet ik beginnen? Net terug van een fantastisch avontuurlijke en leerzame vakantie van drie weken met het gezin uit India. Zoveel indrukken opgedaan, ontzettend veel gezien, gedaan, gehoord, geroken en meegemaakt. Mooie, maar ook minder mooie dingen. Drie weken rondgetrokken met een piepklein rugzakje (en dan zelfs nóg te veel mee!) door een heel andere wereld. Voor mijn man en mij was het 23 jaar geleden dat we India tijdens een wereldreis voor het laatst bezochten. Er is veel veranderd en toch ook veel hetzelfde gebleven. Maar voor ons hele gezin een heel wijze les: Wat hebben wij het hier (nog) goed in Nederland!
Ik heb veel ideetjes opgedaan, die zal ik eerdaags weer gaan verwerken in
“IEDERE DAG EEN RONDJE”.


8 opmerkingen:

 1. Fijn dat jullie weer gezond en wel zijn thuisgekomen met nieuwe indrukken en ervaringen.
  Geniet nog maar even lekker na.
  Ik ben benieuwd wat voor ideeën er bij jou op gaan borrelen...

  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier Dian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom thuis en ik kijk nu alweer uit naar je rondjes maar rustig aan, hoor geniet nog maar even lekker na van jullie verre reis,fijn weekend groetjes Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fantastisch, samen met het gezin naar India! Ik ben er ook een paar geleden geweest en de leuke maar ook minder leuke indrukken zijn me voor altijd bijgebleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb je gemist... wat fijn dat jullie zo'n reis samen konden maken en wat fijn dat je veilig terug bent.
  Ik ben benieuwd naar wat je allemaal gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje wat een prachtige kaarten, die had ik ook niet laten liggen! Ik zie de Indiase rondjes nieuwsgierig tegemoet :) Voor mij is het 18 jaar geleden. Waar zijn jullie allemaal geweest?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welkom terug! Mooie dingen heb je meegenomen, maar nog belangrijker: een onuitwisbare herinnering. Ben benieuwd naar de rondjes die gaan komen!
  Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OH-Hèléne-je bent gemist-fijn dat jullie weer heelhuids terug zijn en hebben genoten. Ik had graag een vlo willen zijn zodat ik stiekem kon mee-gluren. Wat een mooie kaarten heb je meegebracht-ben ook benieuwd hoe de kids het hebben ervaren en wat je ons nog allemaal laat zien-mooie zondag-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een bijzondere reis hebben jullie kunnen maken. Mooie souvenirs heb je meegebracht. Ik ben benieuwd naar je nieuwe tekeningen.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...