menu

EVEN MEZELF NIET....


EVEN MEZELF NIET....
Een stijf poppetje!

Nou, operatie achter de rug... Die viel gelukkig mee, ruggenprik en een roesje, dus daar heb ik weinig van meegekregen. Maar de einddiagnose is toch ietsje erger dan verwacht helaas.
Er werd vanuit gegaan dat alleen mijn meniscus moest worden aangepakt, maar ook mijn kraakbeen was tot op het bot weg.... Dat word nu minimaal vier weken krukken en been mag niet belast worden.
Dat is ook zoiets waar ik nooit bij stil heb gestaan: krukken, ik sukkel door het huis met een rugzakje op mijn rug om spulletjes te vervoeren. Want hoe breng je bijvoorbeeld een bakkie koffie naar binnen? Het is nu een soort van picknick geworden. Thermoskan, bakje suiker, cupjes melk en plastic bekers allemaal in de rugzak. Hoe ik gisteren boven ben gekomen wil je niet weten, vier trappen op, mijn man volgens mij bond en blauw geknepen!
Nou, hopelijk word ik steeds handiger.
Jullie allemaal heel erg bedankt voor jullie lieve reacties!

5 opmerkingen:

 1. Niks onhandiger dan krukken. En heel belastend voor schouders en armen. Maar het is achter de rug, vanaf nu wordt het elke dag beter! Succes verder. Gelukkig heb je je knie niet nodig om te tekenen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Héléne-wat een gedoe-gelukkig viel de operatie mee voor je-maar is de diagnose minder-je moet jezelf dus goed in acht nemen!!! Sterkte met je survivaltocht in huis-ben benieuwd hoe het tekenen je af gaat-lieve groet met hart&ziel van Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel sterkte, je wordt uiteindelijk wel weer beter. Ik vind het portretje geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O meis ik weet precies hoe je je voelt, vrijdag gaat mijn knie onder het mes maar ik ben sinds mijn vorige knie-operatie al heel behendig met krukken en tja het is picknicken in eigen huis, sterkte er mee, gr. van je lotgenoot ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Best wel heftig, maar je hebt het achter de rug en op de rug dus (die rugzak). Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...