menu

Plankenkoorts


4 opmerkingen:

 1. Prachtig mooie illustraties zie ik hier voorbij komen. Van harte gefeliciteerd met je award. Helemaal verdiend zo te zien. Leuk om op deze manier weer een blog te ontdeken. Groeten uit Haarlem.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Helene!
  Zonde van de plankenkoorts.. want als je 't mij vraagt heb je die absoluut niet nodig!! Als jij iedere dag zo'n prachtige tekeningen uit je hand schudt, ben ik er zeker van dat jij ook prachtige prentenboeken zou kunnen maken! Denk er maar eens over na..

  Als ik ooit een prent nodig heb voor in de kleuterklas, weet ik je te vinden! ;)

  En ohja: doe zo verder! Ik vind het fantastisch om elke dag een nieuwe tekening te zien verschijnen op blogger! (Waar haal je die fantasie trouwens?!)

  x Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai Nienke! Ik weet niet waar de fantasie vandaan komt... Ben denk ik de hele dag bezig met kijken, het dagelijkse leven, tijdschriften, internet, nieuws... Vooral de hele kleine dagelijkse dingen daar kan ik erg van genieten en dat zie je veel in mijn tekeningetjes terug. En ik hou er enorm van, om peuters te observeren in hun kleine wereldje. Zij gaan daar heel intens in op. Denk vaak aan mijn eigen jeugd terug en mijn kinderen natuurlijk! Als ik een ideetje heb, schrijf ik het op en vaak komen de illustraties heel vanzelf net zoals gisterenavond bij ZOMERKRIEBELS.

   Verwijderen
  2. Wees maar héél fier en trots op dat talent.. en koester het!
   Want zoiets kan absoluut niet iedereen!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...