menu

’n soort van postkantoortje....MIJN POSTKANTOORTJE!
(Zelf ontworpen én gemaakt)

Een poos geleden heb ik 10 kaarten bij de echte drukker laten drukken. Ik was van plan “commercieel” te gaan verkopen... Zit ook al jaren te denken om bij Etsy mijn spulletjes te gaan verkopen, maar de hele rompslomp eromheen lijkt me niets. Dus heb hier nog een hele partij liggen.
Nu ben ik van plan om 10 (echte) kaarten naar Blog-volgers te gaan versturen. Dus vind je het leuk post van me te krijgen, reageer dan op dit berichtje. De eerste 10 zal ik een van mijn kaarten sturen.

16 opmerkingen:

 1. Ha Helene! Wat een super leuk initiatief! Ik zou heel graag 1 van jouw mooie kaarten willen ontvangen! Dikke kus, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Helene, neem nu voor het eerst een kijkje op je blog, wat een leuke tekeningen maak je, als ik jou was zou ik dat idee van een etsy winkeltje gewoon doen want de kaarten zijn echt leuk!!
  Ik blijf je volgen en hoop op z'n leuke kaart ;-)
  Groetjes Gerbiene

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Helen,
   Bedankt voor de mooie kaart, hij is uitgebreidt bewonderd door de kinderen en staat te pronken op de kast.
   Groetjes Gerbiene

   Verwijderen
 3. Ja, ben ik altijd voor in. Ik zit ook al heel lang te twijfelen over een webwinkel. Heb nu net het boekje 'maak het!' van Machteld Stilting gekocht. Misschien na het lezen van al deze verhaaltjes over webwinkels dat ik om ben. Je rode koffertje ziet er goed uit, je illustraties ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe (bijna) nooit mee met een give away, maar deze laat ik niet schieten. Ik ben echt fan van jouw tekeningen. En het koffertjes is heel erg mooi. Groetjes en fijn weekend, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Helene, wat maak jij leuke dingen zeg! Ik zou Etsy zeker doen, je kaarten zijn SUPER!leuk (volgens mij kun je je koffertje ook zo verkopen, ziet er professioneel uit). Ik ga je volgen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Helene-I count you in-je bent de 50ste gegadigde-en je kaarten-WAW-die donkere kaarten met die 3 kleine diertjes op de grond vind ik heel leuk. Mooie zondag nog-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Helene, Wat een leuke kaarten. Kan ik nog meedoen? Ik ben gek op kaartjes. Misschien kun je je kaartjes ook nog in een winkel zetten. En als je ze echt niet kwijt kan, www.postcrossing.com is ook een leuke site, krijg je ook nog kaartjes terug.
  Groetjes van Leny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai Lena! Ik wil je wel een kaartje sturen, maar heb geen adres en kan je ook niet mailen of een berichtje op een blog achter laten... Als je dit leest, mail me je adres even.
   Groetjes, Helene

   Verwijderen
 8. Hoi Helene, Ik vind zowel je kaartjes super als je mini-postkantoortje. Ik zou het wel leuk vinden om een kaartje van u te krijgen. Kan ik nog meedoen?
  Maren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helene ik vind je e-mail adres niet :o((

   Verwijderen
 9. Hej Hélène, mooie spullen maak je. Ik zag bij Hannie het linkje dus maar goed dat ik even kom kijken. Val ik nog binnen de 10, dan bof ik.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En ik geluk, vanmorgen al een prachtige kaart in de bus. Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dag helene, misschien een idee om je kaarten e gebruiken voor postcrossing? Dan wordt je wereldwijd bekend en je krijgt zelf ook nog eens een kaartje, wat ook weer heel inspirerend kan zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik was te laat met reageren om een kaart van je te krijgen. Maar niet te laat om te zeggen dat ik ze wel heel mooi vind. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo Helene,

  Wauw, mooie kaartjes zeg!

  Mocht je nog een mooi plekje vinden voor 1 van je kaarten dan weet ik nog een heel mooi, gezellige plekje! (hier aan de muur;)

  Vriendelijke groetjes
  Thea.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...