menu

jeugdsentiment....

Ik was pas in een winkeltje samen met mijn dochter, en zag dit prachtige blikje..... Zoeter kan haast niet!!! Ik werd er als een magneet heen getrokken. Ik móest het gewoon kopen.... Voor ik iets koop heb ik meestal zoiets van: Heb ik het wel nodig, heb ik nog wel plek in huis? Op beide vragen was het antwoord nee, maar ik heb het toch gekocht! Ik was zo blij als een kind! ’s Avonds kwam mijn dochter met het antwoord, de link die ik zelf niet had gelegd: Het blikje leek wel erg veel op mijn lievelingsboekje van vroeger Wiesje Wollepop!
(Het blikje is trouwens van Dumplingdynasty)

4 opmerkingen:

 1. Ja, erg zoet. Die boekjes had ik vroeger ook. Kreeg je die niet ergens bij als cadeautje?
  Over de film van vrijdag: de stem was inderdaad vreselijk irritant en de reclames er tussendoor vond ik nog erger.
  grt, Helmi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je zult zien dat je hier echt nooit spijt van krijgt. Als je eenmaal zo sterk iets wilt, blijf je er vaak ook echt van genieten. Waar heb je het neergezet? Of weet je nog geen plekje.. Dat is voor mij altijd het probleem.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was ook een van mijn lievelingsboekjes. Er waren er nog meer van, toch? Ik heb het later aan mijn kinderen voorgelezen en vraag me nu af waar ze zijn. Wat kun jij prachtig tekenen trouwens. Groeten van Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OOh, vandaar dat jij dat pinde, leuk he, heb ik vroeger ook gehad, ik vind het heerlijk om spulletjes uit de zestig/zeventiger jaren op te zoeken en te pinnen.
  Ik ga eens een kijkje nemen op je blog hoor,

  Hartelijke groetjes Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...